Popești - microbuz electric pentru elevi și stație de încărcare

 

Comuna Popești va beneficia de un microbuz electric pentru transportul elevilor, grație unui proiect derulat de Consiliul Județean Argeș cu finanțare acordată de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Proiectul prevede și amenajarea unei stații de încărcare a vehiculelor electrice în comună. De altfel, la nivelul județului Argeș vor fi achiziționate 17 microbuze electrice pentru transportul școlar și vor fi montate 17 stații pentru încărcarea vehiculelor electrice.

 

Administrația publică locală intenționează să finalizeze noul cămin cultural din comună în vară. Mai sunt de executat în principal lucrări la spațiul exterior, respectiv de amenajat parcarea instituției. Căminul cultural este amplasat în satul Slobozia și reprezintă o investiție realizată cu fonduri locale.

 

Continuă modernizarea drumurilor

Pe de altă parte, lucrările de modernizare a drumurilor din comuna Popești continuă în această perioadă. Patru străzi din comună, câte una în fiecare sat, sunt asfaltare cu fonduri guvernamentale prin Programul de Investiții ”Anghel Saligny”. ”Lucrările sunt în desfășurare pe străzile Biserica Veche (sat Purcăreni) și Antenelor (sat Slobozia). Se fac ultimele pregătiri pentru turnarea covorului asfaltic, cel mai probabil în luna aprilie vom avea asfalt pe ambele căi de acces”, a declarat primarul Ion Mihai pentru Viața Satului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea