Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară: „În Argeş, doar 30% din populaţie are apă curentă”

Cătălin Bulf, preşedintele Mişcării Populare Argeş, a avut, săptămâna trecută, în cadrul conferinţei de presă, drept invitaţi, pe Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, şi pe candidatul la primăria Bălileşti, Ionuţ Unguroaica.
Ionuţ Unguroaica, face parte din generaţia tânără a candidaţilor pentru un post de primar; are 34 de ani, a absolvit Facultatea de Contabilitate şi lucrează la Uzina Dacia, în cadrul departamentului Calitate. „Îmi doresc să candidez, pentru a face comuna în care locuiesc la standarde europene. Aici, în localitate, până şi pietruirea se face o dată la 4 ani, despre alte lucruri nici nu se mai pune vorba. Am alături o organizaţie de aproape 50 de membri şi mă vor susţine în ceea ce mi-am propus să realizez”, a declarat Ionuţ Unguroaica, candidatul Mişcării Populare la primăria Bălileşti.
Preşedintele Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf, l-a prezentat pe Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară.  Fostul ministru de Externe, argeşean, de altfel,  a discutat despre adevăratele probleme ale judeţului . „Am  un respect deosebit pentru oamenii din Argeş, pentru că şi familia mea este de aici. Trebuie să vă spun că, privind de la Bucureşti, judeţul Argeş se vede într-un mod paradoxal: pe de- o parte, Argeşul are cel mai mare exportator, este vorba de Dacia; iar pe de altă parte, zona medicală lasă mult de dorit. Circula şi o glumă, cel mai bun tratament în Argeş e trenul spre Bucureşti. În plus, Institutul de Statistică spune că în acest judeţ doar până la 30% din populaţie are apă curentă. Părerea mea este că acestea sunt adevăratele probleme pe care trebuie să le discute un partid”, a declarat Cristian Diaconescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea