La Coşeşti, Alina Gorghiu pariază pe un candidat necâştigător

Miercuri, 17 Aprilie 2024 10:10

 

Mai puţin de două luni ne despart de alegerile locale, iar PNL Argeş se pregăteşte să ia o bătaie istorică. În unele localităţi din judeţ, chiar candidaţii se îndoiesc de şansele lor de a câştiga posturile de primar, asta în ciuda faptului că şefa Alina Gorghiu vorbeşte despre ei ca despre nişte învingători.

Pentru fotoliul de primar al comunei Coşeşti, PNL-ul a pregătit un candidat destul de neexperimentat. E vorba despre Sebastian Mihalcsak, care e liberal de doar doi ani şi jumătate şi care ştie că nu-l va învinge pe primarul PSD în funcţie, Nicolae Pană.

Constantin Iatagan, primar Șuici: Dintre oameni, pentru oameni!

Miercuri, 17 Aprilie 2024 09:52

Constantin Iatagan, primarul comunei Șuici, a fost desemenat, marți, de Adunarea Generală a organizației locale PSD să candideze pentru un nou mandat de primar al localității. Rezultatele obținute de acesta până acum la conducerea administrației locale din Șuici au făcut să fie foarte apreciat de către concetățenii care au încredere în priceperea sa de a implementa proiecte care să ajute la modernizarea comunei. La Adunarea Generală de la Șuici a fost prezent și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

”Oamenii din Șuici au fost înțelepți și au ales în fruntea comunității un gospodar adevărat. Se vede la tot pasul în această localitate că se fac investiții majore. Pentru apă și canalizare și pentru modernizarea drumurilor locale și vicinale primarul Constantin Iaragan a obținut, cu sprijinul Consiliului Județean și al parlamentarilor de Argeș ai PSD, circa 30 de milioane de lei prin Programul ”Anghel Saligny”. Avem proiecte comune și cu sprijinul Consiliului Județean. Facem echipă pentru dezvoltarea comunei Șuici!”, a declarat Ion Mînzînă.

 

Simona Bucura-Oprescu: “Noua lege a pensiilor aduce mai multe avantaje pentru femei”

Marţi, 16 Aprilie 2024 16:11

 

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a anunţat că noua lege a pensiilor, care va intra în vigoare la 1 septembrie 2024, prevede o serie de beneficii pentru femei. Mamele sunt avantajate în mod special.

„Subliniez o noutate a noii legi. Este considerată perioadă contributivă și concediul de creștere copil, fie că este concediu maternal, fie că este concediu paternal. Adică o mamă care a stat în concediu de creștere copil pentru doi copii, 4 ani, va avea o creștere a stagiului de cotizare cu patru ani”, a explicat ministrul, potrivit Antena3.ro.

De asemenea, legea pensiilor prevede: egalizare treptată a vârstei de pensionare până în 2035, vârsta de pensionare se reduce cu 6 luni pentru fiecare copil (până la cel mult 3 ani şi 6 luni).

 

Ducele de Albota îi ia apărarea medicului Cătălin Cîrstoiu în scandalul de integritate

Marţi, 16 Aprilie 2024 14:32

 

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, îi ia apărarea medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Bucureşti. Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, başca finul lui Traian Băsescu nu e privit cu ochi buni de presa centrală. Mai nou, managerul Spitalului Universitar din Capitală este în centrul unui scandal de integritate. Iar de aici, valuri de hate…

Ziarul HotNews.ro îl acuză pe doctor că, fiind manager la “Universitar”, a dat consultaţii la clinica privată a soţiei, deşi legea nu îi permite acest lucru. Zilele trecute, ziarele bucureştene au fost pline de articole pe acest subiect.

 

 

Moşteanu se laudă că a strâns aproape 12.000 de semnături din tot judeţul Argeş! Cam subţire, prietene…

Marţi, 16 Aprilie 2024 11:08

 

Deputatul Ionuţ Moşteanu, candidatul USR la Primăria Piteşti, ne spune că a strâns 11.829 de semnături, din întreg judeţul, pentru alegerile europarlamentare. La cât de mare e Argeşul, Moşteanu se laudă cam degeaba, deoarece nu ne dă pe spate acest număr.

Dar pentru ce-a ajuns USR-ul, acest număr de semnături este, totuși, impresionant. După alegeri, va înţelege şi Moşteanu ce-a mai rămas din USR, chiar dacă e la pachet cu perdanţii de la PMP şi Forţa Dreptei.

 

Cristian Gentea, susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului! “Suntem o forță împreună!”

Marţi, 16 Aprilie 2024 10:54

 

Cu puțin timp în urmă a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, eveniment în cadrul căruia primarul Cristian Gentea a fost desemnat oficial, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului reședință de județ. Tot atunci a fost validată și lista de candidați ai PSD Pitești pentru Consiliul Local.

La Adunarea Generală au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, secretarii de stat Vlad Ștefan Niculae (MDLPA), Alexandru Stoica (MDLPA) și Dragoș Drăghescu (MDLPA), vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor, primari din localități limitrofe, consilieri județeni, consilieri locali, precum și numeroși susținători.

 

 

Echipă puternică pentru Mioveni, cu Aurel Costache propus pentru funcția de primar

Luni, 15 Aprilie 2024 07:36

 

Ieri a avut loc lansarea candidaturii lui Aurel Costache pentru funcția de primar al orașului Mioveni din partea PSD. La Adunarea Generală a organizației orășenești au participat Mihai ALexandru Ghigiu, șeful Cancelariei Primului Ministru, Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Nicolae Pavelescu, vicepreședinții CJ Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primari, consilieri județeni, consilieri locali și foarte mulți susținători.

Directorul de la ABAAV a trecut de la PNL la PSD: "Prietenia m-a convins să fac acest pas"

Vineri, 12 Aprilie 2024 08:51

Bogdan David, directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, a trecut la PSD. Acesta a fost ales și consilier județean din partea PNL în anul 2020. De asemenea, în trecut a fost și consilier local.Nu în ultimul rând, musceleanul a condus mult timp și organizația municipală a PNL Câmpulung.

Bogdan David a participat, recent, la lansarea candidaturii lui Georgel Mădulărea pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung. A declarat cu acest prilej că a făcut acest pas din convingerea fermă că se alătură unei echipe puternice și performante care a fost, este și va rămâne un motor de creștere și dezvoltare pentru județul Argeș.


“Prietenia mea cu domnul Mădulărea m-a convins să fac acest pas și cred că vom face lucruri bune în perioada următoare pentru Câmpulung. Oriunde am activat mi-am respectat cuvântul față de cei cu care am lucrat. Puteți conta pe experiența mea acumulată în cei 20 de ani de administrație!”, a declarat Bogdan David.

 

Experiența îl recomandă: Florea Ene, primarul potrivit pentru Moșoaia!

Joi, 11 Aprilie 2024 12:27

Florea Ene a fost desemnat candidat al PSD la funcția de primar al comunei Moșoaia. Acesta se bucură de apreciere în rândul cetățenilor din localitate, fiind, pentru mai multe mandate, primar al comunei. Are o bogată experiență administrativă, iar în perioada în care a fost primar au fost implementate cele mai importante proiecte de modernizare și dezvoltare a localității.

Lucrările Adunării Generale au fost conduse de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Ion Mînzînă: "În această lună finalizăm modernizarea DJ703 H la Cepari!"

Joi, 11 Aprilie 2024 07:32

Lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ703 H Cepari - Valea Danului vor fi finalizate în curând. Recepția se va face la finalul lunii în curs.

Investiția, derulată de Consiliul Județean Argeș, a vizat un tronson important din acest drum care nu era asfaltat. Cea mai mare parte a lucrărilor s-a desfășurat pe raza localității Cepari.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, și Cristi Puiu, administratorul județului, au mers astăzi pe șantier împreună cu primarul comunei Cepari, Cristian Ciobanu, pentru a evalua stadiul investiției și pentru a discuta cu cetățenii.

 

Argeşeanul Cătălin Cîrstoiu îşi face campanie cu suţinerea a trei personalităţi care l-au susţinut şi pe Sorin Oprescu

Miercuri, 10 Aprilie 2024 09:44

 

Candidatură cu cântec pentru medicul Cătălin Cîrstoiu. Fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, se luptă pentru fotoliul de primar general al Capitalei, însă presa centrală nu îi este prietenă. Mai nou, aflăm că doctorul care se vrea primar este susţinut de trei personalităţi în administraţie care s-au învârtit în jurul lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei şi fost manager al Spitalului Universitar din Bucureşti. Oprescu a fost condamant la închisoare cu executare într-un dosar de mare corupţie, dar a reuşit să fugă în Grecia, iar acum e departe de a mai executa pedeapsa.

 

Două noi dispensare vor fi construite în Pitești

Duminică, 07 Aprilie 2024 19:39

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a venit cu mai multe vești bune pentru cetățeni, în acest domeniu pe care-l definește ca fiind „vital pentru comunitate”.

Sub sloganul „Vă mulțumesc pentru încredere! Suntem o forță împreună!”, Cristian Gentea a anunțat faptul că Primăria Pitești a finalizat și a depus la CNI documentația aferentă realizării a două noi dispensare: unul în Negru Vodă (strada Carpați) și cel de al doilea în Războieni (Punct Piața Războieni).

 

De asemenea, primarul Cristian Gentea a anunțat că parte dintre cele 80 de apartamente care urmează să fie construite de la zero pentru tineri specialiști vor fi alocate cadrelor medicale, crescând astfel atractivitatea unităților sanitare din Pitești pentru doctorii care sunt așteptați cu brațele deschise.

 

Ministrul Muncii, în vizită la o fabrică de confecții: „Banii europeni care vin în România aduc plusvaloare”

Sâmbătă, 06 Aprilie 2024 18:48

Comisarul European pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit, și ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, au vizitat o fabrică de confecții și au discutat cu tinerii din Dâmbovița despre provocările pieței muncii.

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, și comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit, au vizitat o companie din industria confecțiilor din județul Dâmbovița, care reprezintă un model de succes în ceea ce privește încheierea de convenții pentru programe de ucenicie.

Din totalul de 256 de angajați ai companiei, 118 sunt ucenici, angajatorul beneficiind de subvenții acordate prin proiecte europene, dar și cu finanțare acordată din Bugetul Asigurărilor pentru Șomaj, precum și de alte măsuri active de subvenționare a locurilor de muncă ocupate de persoanele din grupuri defavorizate.

Oportunitate pentru pariori, la alegerile din vară!

Marţi, 02 Aprilie 2024 18:06

 

Argeşeanul Cătălin Cîrstoiu, creditat foarte slab de casele de pariuri, în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei

Casele de pariuri au venit cu oferte speciale pentru alegerile locale din Bucureşti. Candidatul favorit e Nicuşor Dan, în ciuda sondajelor de opinie care îl creditează pe Cristian Popescu Piedone cu cele mai multe şanse pentru a câştiga Primăria Capitalei.

 

 

Ion Mînzînă: „Am început asfaltarea DJ 739 la Beleți-Negrești”

Luni, 01 Aprilie 2024 18:21

 

De luni, 1 aprilie, au început lucrările de modernizare a drumului județean 739 Beleți - Zgripcești în comuna Beleți - Negrești.

 

Pe lângă asfaltarea propriu-zisă, care se face pentru prima oară, vor fi făcute și lucrări de suprastructură. Vor fi realizate șanțuri betonate, 5 podețe, dar și acces către toate proprietățile. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi pe șantier.

Ionuț Moșteanu vrea să sară, din contul său de Facebook, pe fotoliul de primar al Piteștiului

Luni, 01 Aprilie 2024 17:09

 

Cine este Ionuț Moșteanu? Un tip care se învârte în cercurile înalte ale puterii, pe la vârful partidului său, prin Parlament și, mai ales, pe facebook. Sătul însă, probabil, de rețelele virtuale, domnul Moșteanu s-a hotărât să candideze la Primăria Pitești. S-a apucat de strângere de semnături, treabă serioasă, ce să mai.

Probabil că va reuși să se înscrie, însă va fi greu să treacă de un 5% la urnele de vot. Nu-i nimic, domnu Moșteanu, că facebookul vă va primi și după alegeri ...

 

 

Aurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni!

Sâmbătă, 30 Martie 2024 14:13

Echipa PSD Mioveni a decis: candidatul pentru funcția de primar al orașului constructorilor de mașini este inginerul Aurel Costache, unul dintre cei mai experimentați oameni din administrația publică.

Aurel Costache este membru al PSD din 1998. Vreme de 14 ani (2006-2020) a fost viceprimar al orașului Mioveni. Aurel Costache îi are alături în aceste alegeri și pe viceprimarul Ciprian Țurlea și pe directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose.

Georgel Mădulărea, candidatul PSD pentru Primăria Câmpulung!

Sâmbătă, 30 Martie 2024 13:07

PSD Câmpulung l-a desemnat astăzi pe Georgel Mădulărea candidat pentru funcția de primar al Municipiului Câmpulung. Georgel Mădulărea este președinte al PSD Câmpulung și antreprenor cunoscut și apreciat de întreaga comunitate.

La eveniment au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae și vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru BUGHIU.

 

Ion Mînzînă: „Începe construcția noului pod de la Poiana Lacului”

Joi, 28 Martie 2024 11:27

Astăzi a fost semnat contractul pentru construcția noului pod de pe Podul de pe DN 67B la Poiana Lacului, o investiție mult așteptată de către locuitorii din zonă și de către șoferii care tranzitează acest drum important care leagă Piteștiul de Drăgășani și Târgu Jiu. Lucrările vor începe luni, 1 aprilie.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi împreună cu Valerică Spirea, viceprimar al comunei Poiana Lacului, și cu Eduard Dima, director general adjunct al DRDP București, dar și cu reprezentanți ai DRDP Craiova pe amplasamentul unde va fi construit podul care va traversa Valea Răchita.

Fiul unui fost prefect de Argeș compară Bucureștiul cu un bolnav de cancer

Marţi, 26 Martie 2024 09:02

 

# Medicul Cătălin Cârstoiu va fi susținut de PSD și PNL pentru a vindeca de boală pacientul numit ”București” # Cârstoiu susține că este rudă cu Ion Mihalache

Se știe că medicul Cătălin Cârstoiu este candidatul coaliției pentru București. Acesta spune că, înainte de a accepta candidatura, a discutat cu naşul său de cununie, Traian Băsescu: „Mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta, lucru pe care l-a făcut şi tatăl meu. Nu am ascultat”, spune el. După care a mai adăugat: „Îmi place că mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu dar nu mă întrebaţi, dacă e să vă referiţi la rude, de străbunicul din partea mamei şi la străbunica din partea tatălui.

 

 

Pagina 2 din 141

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea