Candidatul PNL la Primăria Albota nu știe câte sate are comuna!

Miercuri, 28 Februarie 2024 12:06

 

Vin alegerile. În vara acestui an, pe 10 iunie, cetățenii își vor exprima opțiunile electorale atât pentru Parlamentul European, cât și pentru aleșii locali. Imediat au început să apară, pe la televizoare sau în mediul virtual, viteji cu pieptul dezgolit care să promită că se vor bate cu dușmanii cei răi. Candidatul PNL de la Albota este unul din acești flăcăi, care știe cu cine trebuie să se bată, însă nu prea știe pentru ce. Mai exact, nu își cunoaște propria comună, cea pe care dorește să o conducă...

 

Argeşean, către Ionuţ Moşteanu: “Râde ciob de oală spartă”

Miercuri, 28 Februarie 2024 08:56

 

Deputatul Ionuţ Moşteanu (foto) se luptă eroic, pe Facebook, să arate cu degetul spre coaliţia de guvernare, ba chiar face mişto de PNL şi PSD pe tema alianţei la alegerile de anul acesta. Moşteanu uită că USR-ul s-a aliat cu două partide care n-ar fi trecut singure pragul electoral de 5%. De ce? Ca să nu ia o bătaie istorică. Astfel a ieşit Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, care speră să scoată câteva mandate în 2024.

Şi în timp ce Moşteanu face pe cocoşul, prietenii virtuali l-au taxat frumuşel, ceea ce ne place la nebunie, că atâta aroganţă are Moşteanu, de zici e şef la NASA. Poate se mai smereşte şi el, că nu se ştie dacă mai iese deputat anul ăsta.

 

 

Ion Mînzînă: "Încep lucrările la Gara Regală din Curtea de Argeș"

Miercuri, 28 Februarie 2024 08:40

Noi vești bune pentru infrastructura de transport din judeţ! Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunță că investiția de reparații capitale și modernizare a clădirii Gării Regale din Curtea de Argeș începe în până la jumătatea lunii aprilie.

Proiectul tehnic va fi gata cel târziu pe la finalul lunii martie.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, ar putea candida la Primăria Capitalei!

Miercuri, 28 Februarie 2024 07:54

 

Apar nume noi în cursa pentru alegerile locale din vara acestui an. De exemplu, se vehiculează că medicul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, ar putea candida la Primăria Capitelei, fiind susţinut de PSD şi PNL.

Cîrstoiu (50 de ani), care, în prezent, este manager al Spitalului Universitar de Urgență București, ar putea candida ca independent, iar numele său a fost inclus într-un sondaj de opinie pentru a testa şansele sale în cursa electorală., potrivit G4Media.ro. Cîrstoiu este șeful Secției Ortopedie-Traumatologie I a Spitalului Universitar de Urgență București și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila” din București. Tatăl său este Ion Cîrstoiu, fost prefect de Argeş, dar şi fost deputat PDL.

 

 

Ion Mînzînă: „Rezultatele sunt evidente”

Miercuri, 28 Februarie 2024 07:31

 

Pe 23 feburarie a avut loc la Stâlpeni o întâlnire zonală a Organizației Pensionarilor Social Democrați (OPSD). S-a discutat despre calendarul activităților din acest an, pregătirea alegerilor și despre rezultatele guvernării PSD, în principal despre reforma sistemului de pensii, dar și despre obiectivele pe termen scurt, mediu și lung.

„Rezultatele sunt evidente: când PSD a fost la guvernare s-a trăit mai bine în România, iar în Argeș avem printre cele mai bune rezultate din istorie din punct de vedere al investițiilor pentru dezvoltare. Trebuie să ne mobilizăm și să continuăm buna guvernare și în acest an complicat pentru România. Împreună mergem către victorie!”, a declarat președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

 

Cătălin Teodorescu: ”Vreau să fac un anunț funerar... PNL a murit!”

Marţi, 27 Februarie 2024 12:17

 

Comasarea alegerilor și candidaturile comune ale PNL și PSD din vară, au fost o serie de acțiuni decise de teamă, în opinia celor de la AUR. Pentru asigurarea unui scor mai bun în fața altor partide politice, au declarat, săptămâna trecută, la conferința de presă, cei doi reprezentanți AUR, Bogdan Velcescu și Cătălin Teodorescu.

„Cu durere în suflet, vreau să fac un anunț funerar. Începând de ieri, PNL a murit. Mă gândesc, în județul Argeș, de unde sunt Brătienii, pe care cu toții i-am aclamat și sărbătorit, cât de tare vor fi de înghesuiți în mormânt de către Partidul Național Liberal. În urma comasării, este clar că PNL nu mai există. Au ales acest drum de teama Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

 

 

Iani Popa şi-a făcut viză de flotant politic în Argeş!

Marţi, 27 Februarie 2024 11:43

 

Scriam, în ediţia de săptămâna trecută, că liberalul Iani Popa a fost văzut în Argeş după luni de zile de absenţă. De fapt, după ani de stat la stat prin funcţii cheie, Popa e hotărât să dormiteze într-un scaun călduţ pe la Bucureşti şi pentru următorii patru ani. Dar pentru asta, trebuie să caşte gura pe la evenimentele PNL Argeş, alături de şefa Alina Gorghiu.

Aşa că Iani Popa a ajuns şi la Căteasca, unde liberalii şi-au lansat candidatul la primărie. Am fi curioşi să aflăm de câte ori a aterizat Popa prin Căteasca sau prin orice altă comună din Argeş, în ultimii ani. Dar, anul ăsta, Iani rupe judeţul. Iar faza cu viza de flotant în Argeş, vine de la faptul că Iani Popa a luptat ba pe la Constanţa, ba pe la Bucureşti, deşi în trecut a fost prefect de Argeş şi chiar senator de Argeş şi piteştean în toată regula. Iar dacă acum tot vine aşa des prin Argeş…

 

Ludovic Orban - cu mâna întinsă la USR şi PMP! Dar Miuţescu salvează Argeşul!

Miercuri, 21 Februarie 2024 10:54

 

“Dacă tăceai, filosof rămâneai!” Asta i-am spune lui Ludovic Orban, după declaraţia de săptămâna trecută în care a recunoscut că-i roagă pe USR-işti şi pe PMP-işti să se alieze pentru a participa împreună la toate alegerile din 2024. Totuşi, înţelegerea e doar pentru europarlamentare, deci aproape nimic pentru Forţa Dreptei.

Între timp, deputatul Adrian Miuţescu, un fel de copil de mingi al lui Orban, mimează că ar salva Argeşul de PNL şi PSD. Declaraţiile parlamentarului argeşean sunt cât se poate de belicoase, dar uite că însuşi Orban a recunoscut că nu e nicio minune această alianţă politică.

 

 

A înnebunit lupul! De Ziua îndrăgostiţilor, ministra Justiţiei a trimis un mesaj penibil!

Luni, 19 Februarie 2024 13:56

 

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, şefa Justiţiei, Alina Gorghiu, s-a îmbrăcat frumos, şi-a tras un şirag de perle şi un inel cât nuca, la care a asortat o rochie cu motive geometrice şi ne-a rupt cu un discurs de tot râsul. De altfel, demn de ministrul Justiţiei anului 2024.

Gorghiu le-a urat prietenilor de pe Facebook, “La mulţi ani!” şi apoi a povestit cum un fugar l-a înjunghiat pe amantul iubitei şi a fugit peste hotare ca să scape de închisoare. Ce să spunem? Super mesaj de Valentine’s Day! Bravo, Alinuţo! Aşa discurs n-am auzit în viaţa noastră, dar îi mulţumim lui Dumnezeu că suntem contemporani cu tine…

Ce Brătieni? Alina Gorghiu şi gaşca de la PNL Argeş sunt top!

 

Ion Popa a revenit în Argeş la braţul lui Rareş Bogdan! La cum arată în poze, zici că l-au dus legat

Luni, 19 Februarie 2024 12:53

 

Recent, în sudul Argeşului a aterizat europarlamentarul Rareş Bogdan. Da, da, nenea ăla care a promis că desfiinţează pensiile speciale în 30 de zile… Şi-au trecut de atunci câţiva ani. Dar astea sunt detalii… Important de reţinut, Rareş Bogdan a ajuns în judeţul nostru ca să lanseze candidaţii PNL la primările din Costeşti şi Albota.

Alături i-au fost ministra Justiţiei, Alina Gorghiu şi secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Iani Popa, argeşeanul care n-a mai văzut Argeşul la culoare de luni de zile, dar care se implică în campania electorală pentru că mai vrea un post pe undeva.

 

 

Liberalii argeșeni, prin vocea Alinei Gorghiu, bat câmpii (și dealurile) din zona Pitești!

Marţi, 13 Februarie 2024 11:42

 

Liberalii s-au mai liniștit cu amplasarea celor patru poduri peste râul Argeș, în Pitești, despre care habar nu aveau. Nici unde ar putea fi puse, nici ce ar putea face cu ele, nici care ar fi costurile. Patru poduri (doi cai frumoși)! Dacă, însă, această intoxicare de campanie electorală ar putea fi considerată o simplă petardă, veți vedea, mai jos, o adevărată bombă! Lansată chiar de șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu. Rar mi-a fost dat să citesc atâtea aberații în doar câteva rânduri. Iată-le:

 

Fostul senator de Argeş, Mircea Andrei, candidează la Primăria Sectorului 1

Marţi, 13 Februarie 2024 08:19

 

 

Mircea Andrei, fost senator de Argeş şi preşedinte al PDL Argeş, nu renunţă la politică. După ce a înființat Partidul pentru Argeș și Muscel, iar mai apoi un alt partid de centru-dreapta, omul de afaceri s-a dedicat business-ului şi nu a mai ţinut prima pagină a ziarelor politice.

Săptămâna trecută însă, pe reţelele sociale a apărut informaţia că Mircea Andrei va candida pentru funcţia de primar al Sectorului 1, Bucureşti. Acesta va fi susţinut de partidul neparlamentar Alternativa Dreaptă.

 

 

Lupta va fi strânsă, pentru că, pe acelaşi post, va candida şi actualul primar al Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, care are susținerea a trei partide: USR, „Forța Dreptei” și PMP.

 

 

Un argeşean, către deputatul Adrian Miuţescu: “Toate forțele de după 1989 ne-au ruinat. S-au schimbat tabere, găști, clanuri, haite, dar ați rămas aceleași NIMICURI!”

Luni, 12 Februarie 2024 19:21

 

A venit nota de plată pentru deputatul Adrian Miuţescu! După ce ani de zile a făcut pe Zmeul prin Argeş şi a lovit cu buzduganul unde nu i-a convenit, se confruntă cu un sentiment amestecat de amărăciune şi nostalgie. Din Forţa Dreptei şi chiar din alianţa de dreapta în care i-a băgat Sică, viitorul e mic pentru Miuţescu. Mic spre NIMIC… E drept că ne-am lăsat inspiraţi de un argeşean stabilit în U.K, care zilele trecute i-a lăsat deputatului Adrian Miuţescu un mesaj bine ţintit, la o postare în care parlamentarul de Argeş se lăuda cu nu ştiu ce nouă achiziţie în partid.

“Toate forțele de după '89 ne-au ruinat. S-au schimbat tabere, găști , clanuri, haite, dar ați rămas aceleași NIMICURI!”, a scris argeşeanul. Şi ca el sunt mulţi alţii. Va vedea Miuţescu la alegeri…

 

Ionuţ Moşteanu, întâmpinat cu HATE după ce şi-a anunţat candidatura la Primăria Piteşti: „Ai fost un loser şi data trecută. Ai să rămâi un loser şi acum”

Luni, 12 Februarie 2024 14:17

 

“Candidez pentru Primăria Piteşti. Mă voi lupta şi voi munci pentru a construi un Piteşti modern.” Eternul candidat la Primăria Piteşti se întoarce! Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, şi-a anunţat candidatura pentru fotoliul de primar al Piteştiului, dar succesul pe care-l va avea la alegerile locale se poate vedea din zecile de mesaje negative pe care le-a primit pe pagina de socializare.

“Cea mai bună glumă de la început de an! Succes. Locul 4 asigurat”

 

Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la Consiliul Județean Argeș

Joi, 08 Februarie 2024 12:05

Premierul Marcel Ciolacu a fost miercuri, 7 februarie, într-o vizită de lucru în județul Argeș. Președintele PSD a vizitat uzina Dacia de la Mioveni, prilej cu care a testat noul Duster, lansat la finalul anului trecut, după care a mers la Consiliul Județean Argeș unde a purtat mai multe discuții cu președintele Ion Mînzînă.

La vizita de la Uzina Dacia, premierul a fost însoțit de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan Gruia, de Mihai Alexandru Ghigiu - șeful Cancelariei Primului Ministru, de europarlamentarul Victor Negrescu, de președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, de primarul municipiului Pitești Cristian Gentea.

Mihai Coteț atacă, vânjos, Primăria Pitești cu... dulăpioare!

Joi, 08 Februarie 2024 08:09

 

Conferință de presă vijelioasă a PNL Argeș, săptămâna trecută. În care nu am aflat nimic. Nimic nou, am putea spune, dacă nu ne-ar pufni râsul. Pentru că am aflat, de la domnul Coteț - viitor candidat pentru Primăria Pitești – că administrația locală nu se îndură și nu vrea să pună în școli... dulăpioare! Ce? Dulăpioare! Cuuum? Dulăpioare!

Mihai Coteț: ... Un alt proiect pe care l-am propus... și cerut insistent de părinți și de bunici sunt dulăpioarele acelea pe care orice elev de școală ar trebui să le aibă pe hol... am revenit cu proiectul și încercăm să convingem administrația să facă măcar trei școli pilot... copiii și-ar lăsa, astfel, o parte din rechizite la școală...”

 

 

Șefa PNL Argeș impune, la alegeri, multe candidaturi feminine

Miercuri, 07 Februarie 2024 14:15

 

Șefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, anunţă că numărul femeilor liberale care vor candida în acest an la funcţii de primar în judeţ va fi dublu faţă de alegerile din 2020, conform Agerpres.

„Am solicitat tuturor preşedinţilor de organizaţii să identifice candidaţi femei, motiv pentru care sunt în măsură să vă spun că, până la momentul acesta (...), am identificat 15 candidate doamne în organizaţiile judeţului Argeş. Vorbesc exclusiv de candidate la primărie (...). La momentul acesta (...) vom avea candidate 15 liberale care şi-au asumat această candidatură, faţă de anul 2020 când, vă amintesc, au fost şapte femei. Asta înseamnă mai mult decât dublu", a declarat Alina Gorghiu la Piteşti.

 

Elena Lasconi, la numirea lui Adrian Vlădău: „Tu oricum ai fost viceprimarul de la magazin”

Miercuri, 07 Februarie 2024 09:12

 

# „Bă, când începi, că nu are cine să-mi semneze nici măcar delegațiile?!”

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului local Câmpulung, desfășurată în data de 31 ianuarie, consilierii locali au ales al treilea viceprimar din mandatul 2020-2024. În funcție a fost numit Adrian Vlădău, de la USR. Amintim că Nicolae Zaharia (PNL) și-a dat demisia din funcția de viceprimar în august 2022, în timp ce Constantin Țurțulea a renunțat la funcție, din motive personale, în ianuarie 2024.

„Mă onorează propunerea doamnei primar. Sunt convins că vom face treabă bună în continuare. Sunt alături de câmpulungeni de foarte mult timp, voi fi și mai implicat și împreună cu doamna primar sunt sigur că vom duce toate proiectele la bun sfârșit și vom face și altele noi", a precizat în cadrul ședinței Adrian Vlădău.

 

 

Cătălin Teodorescu: ”Marcel Ciolacu râde de oameni? Scoate din lista compensatelor alimente importante și introduce magiunul?”

Miercuri, 07 Februarie 2024 08:23

 

Cătălin Teodorescu, destul de recent intrat în AUR, este din ce în ce mai acid la adresa guvernanților. El îi acuză, pe aceștia, de grave încălcări, potențiale, ale legii. Comasarea alegerilor locale și europarlamentare este neconstituțională, iar principalul scop este bulversarea votanților, a declarat Cătălin Teodorescu. Acesta a explicat că legea prevede că un ales local are un mandat de patru ani, mandat care s-ar încheia în toamnă și nu în luna iunie, când se preconizează alegerile europarlamentare.

 

Moşteanu speră ca USR să bată PNL-ul în 2024. Argeşean: “PNL i-a trădat pe români, iar voi USR ne-ați trădat pe noi, votanții voștri. Nicio diferență!”

Marţi, 30 Ianuarie 2024 14:23

 

Noroc cu reţelele sociale, că mai scoate şi Ionuţ Moşteanu capu’ în lumea virtuală. În realitate, e greu! Zilele trecute, deputaul USR a publicat pe Facebook un mesaj în care îi critica pe liberali, ba chiar spunea c-o să-i bată la alegeri: “Anul acesta le stricăm planurile”. Doar că Moşteanu trăieşte realităţi paralele şi nu vede că USR-ul e la perfuzii.

Unii dintre prietenii virtuali încearcă să-l aducă pe parlamentarul USR cu picioarele de pământ. De bun ce mai e USR-ul şi sigur pe electorat, s-a realizat alianţa de dreapta, USR-Forţa Dreptei – PMP, un fel de trei coceni şi restul paie, mai modern aşa…

 

 

Pagina 4 din 141

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea