Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! PROCESUL DE AMPRENTARE DIGITAL CAD/CAM

Miercuri, 17 Ianuarie 2024 07:41

 

Multitudinea de inovații tehnologice în medicina dentară poate ușura foarte mult munca unui medic dentist. Se caută digitalizare, eficiență consum redus de materiale și timp.

Amprenta orală digitalizată este una din aceste noi tehnologii la care majoritatea medicilor înclină.

EFICIENȚA UTILIZĂRII AMPRENTEI DIGITALE ÎN STOMATOLOGIE:

• Eliminarea multor inconveniente aferente amprentării clasice este mult mai confortabilă, sigură și este realizată într-un timp mult mai scurt;

 

Zahanaua lui Max este scoasă, din nou, la licitație. Cu preț, din nou, redus!

Marţi, 16 Ianuarie 2024 18:32

 

# Terenul de sub clădire nu se vinde, este al soției fotbalistului Dobrin

Cabinetul de Insolvenţă Enoiu Niculae oferă spre vânzare prin licitaţie deschisă cu strigare, şedinţe organizate săptămânal în perioada 22.01.2024-18.03.2024, respectiv în zilele de luni, ora 9.30, la sediul lichidatorului judiciar din mun.Câmpulung, str.Negru Vodă nr.131, jud.Argeş, ”Activ imobil situat în mun.Piteşti, str.Târgul din Vale nr.29, jud.Argeş, compus din Clădire Unitate alimentaţie publică (Ds+P+1E+M), la care au fost executate împrejmuire şi amenajare curte grădină de vară, precum şi alte lucrări de modernizare clădire, activ ce nu are demarată procedura de recepţie finală a lucrărilor de construcţii şi instalaţii, şi care se află pe terenul proprietate persoană fizică Dobrin Gheorghiţa,

 

 

A crescut numărul plăților online de taxe și impozite la Mioveni

Marţi, 16 Ianuarie 2024 17:26

 

Numărul plăților efectuate online prin ghișeul.ro către bugetul local al orașului Mioveni a crescut cu 22% față de aceeași perioadă a anului anterior, ponderea cea mai mare fiind deținută de impozitele pe clădiri, mijloace de transport și terenuri. Astfel, până la data de 31 decembrie 2023, au fost înregistrate 2424 de plăți online.

Amintim că impozitele şi taxele locale din Mioveni pot fi achitate şi online. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata fără autentificare şi selectând “Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

 

Vești bune. În acest an se vor finaliza lucrările la un pod unic în județul Argeș!

Marţi, 16 Ianuarie 2024 13:17

 

# Este primul pod din județ care va dispune de un sistem de degivrare

Podul peste râul Argeșel, care va face legătura între orașul Mioveni și comuna Davidești, va fi inaugurat în a doua parte a acestui an. Constructorul a finalizat montarea tablierului metalic al podului, precum și o parte considerabilă a arcului metalic care va avea o înălțime de peste 35 metri. Podul face legătura între DN73D și DC85 și este realizat cu fonduri nerambursabile din bugetul C.N.I., în valoare de peste 19.000.000 lei.

 

Marea dilemă a Secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu-Pitești: „Începem și cu sapa sau stăm doar cu Mapa?”

Marţi, 16 Ianuarie 2024 08:39

 

Întârzieri în obținerea autorizației de construcție pentru demararea lucrărilor de execuție a Secțiunii 2 Boița (Sibiu) – Cornetu (Vâlcea) din cadrul Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești. Și asta în contextul în care se vor împlini deja doi ani de la semnarea contractului cu turcii de la Cengiz–Mapa și 18 luni de când s-a dat ordinul de începere al proiectării. Problema principală o reprezintă faptul că încă nu au fost scoase din fondul forestier suprafețele de pe traseu, mare parte din acestea fiind proprietăți ce aparțin unor ocoale silvice private, susține adevărul.ro.

 

S-au majorat alocaţiile pentru copii!

Marţi, 16 Ianuarie 2024 08:38

 

Bani mai mulţi pentru copii, în 2024! Guvernul a decis să majoreze alocaţiile de stat pentru copii, la 292 de lei, pentru cei peste 2 ani şi 719 lei pentru copiii mai mici de doi ani. Vestea bună e că anual, în luna ianuarie, cuantumul alocației de stat pentru copii se indexează din oficiu, cu rata medie anuală a inflației.

Secretarul de stat din Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, a declarat pentru ziarul Capital că alocația pentru luna ianuarie 2024, virată beneficiarilor în februarie prin agențiile județene pentru plăți și inspecție socială (AJPIS), va fi de 292 de lei, față de circa 255, pentru copiii și tinerii cu vârste între 2 și 18 ani.

 

 

Bani în plus pentru pensionari! Ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu: EXPLICAŢII!

Marţi, 16 Ianuarie 2024 08:24

 

Anul 2024 vine cu veşti bune pentru pensionari, după cum a anunţat ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu. Potrivit noii legi a pensiilor, statul va fi obligat ca anual să majoreze pensiile cu rata inflaţiei, plus 50% din creșterea reală a salariului mediu brut pe economie.

„Fiecare pensionar e unic și calculul pensiei fiecărui pensionar e unic pentru că depinde de numărul de puncte acumulate. Vor fi pensii cu creșteri semnificative, am explicat că aceste diferențe se vor vedea în indemnizația minimă socială, care din ianuarie va fi 2.081 de lei (150 de lei în plus n.r.).

 

Primarul Cristian Gentea: “Așa arată șantierul pe care au început lucrările celei de-a doua creșe ce se construiește în Pitești prin PNRR!”

Marţi, 16 Ianuarie 2024 08:05

 

Au început lucrările celei de-a doua creșe ce se construiește în Pitești cu finanţare prin PNRR. Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a anunţat că terenul pe care va fi amplasată această creșă medie, de 70 de locuri, este situat în Bulevardul Eroilor, în zona Colegiului Economic „Maria Teiuleanu”.

 

 

Indemnizaţia de creştere a copilului se majorează!

Marţi, 16 Ianuarie 2024 08:00

 

De la 1 martie 2024, indemnizația de creștere a copilului şi alte opt forme de ajutor social se vor mări cu un procent egal cu rata inflației din anul 2023. Vor fi majorate şi indemnizația de șomaj, ajutorul social, prestațiile sociale pentru persoanele cu handicap, potrivit presei centrale.

 

ANAF Argeș transmite care sunt modificările de TVA survenite de la 1 ianuarie

Luni, 15 Ianuarie 2024 12:08

 

Prin Legea nr. 296/26.10.2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilităţii financiare a României pe termen lung publicată în M.O. nr. 977/27.10.2023 au fost aprobate o serie de modificări fiscale, cu aplicabilitate începând cu 01 ianuarie 2024, astfel:

Art. 291 alin. (2) : cota TVA 9%

- se exclud de la cota TVA 9%: livrarea de alimente cu zahar adăugat, al căror conţinut total de zahăr este de minimum 10 g/100 g produs, pentru aceste livrări aplicându-se cota de 19%.

Excepţie fac livrările următoarelor bunuri, pentru care de la 01.01.2024 se aplică în continuare cota de TVA 9%:

- laptele praf pentru nou-născuţi, sugari şi copii de vârstă mică, care se încadrează

la codurile NC 0402 şi NC 1901 10;

 

ATENŢIE, şoferi! Se majorează punctul de amendă!

Miercuri, 20 Decembrie 2023 13:00

 

 

Surprize-surprize! Dacă tot ne-a promis Guvernul că vom avea salarii mai mari în 2024, aflaţi că se majorează amenzile de circulaţie. Săptămâna trecută, pe masa Guvernului s-a aflat un proiect de Ordonanță de Urgență care prevede majorarea amenzilor de circulație. „Un punct-amendă reprezintă valoric 5% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, stabilit prin hotărâre a Guvernului”, conform proiectului., citat de Stiripesurse.ro.

La momentul de faţă, salariul minim este de 3.300 de lei, deci șoferii vor plăti 165 de lei pentru un punct-amendă, mai mult cu peste 10% față de actualul nivel al amenzii. Dar cum în 2024 se anunţă salarii mai mari, amenzile de circulație se vor scumpi și mai mult.

 

 

Importurile de lapte brut au scăzut cu 27,5%

Marţi, 19 Decembrie 2023 07:45

 

Laptele românesc are mai multă căutare pe piața internă. Cel puțin asta reiese din ultimele date oficiale, publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Potrivit acestora, laptele românesc colectat de unităţile de procesare a înregistrat în primele zece luni ale anului 2023 o creștere de 7,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 1,023 milioane tone de lapte de vacă, în timp ce cantitatea de lapte brut importată a scăzut cu 27,5%.

 

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! TEHNOLOGIA WATERLASE

Marţi, 19 Decembrie 2023 07:34

 

Prevenția în cazul pacienților care au anxietate în cadrul vizitelor la dentist este uneori imposibilă.

Terapia cu laser Waterlase:

• Reduce semnificativ sângerările, inflamația post operatorie și durerea post-tratament;

• Reduce semnificativ nevoia de retratare;

 

Vizită în teren la cel mai mare proiect de infrastructură derulat de CJ Argeș

Marţi, 19 Decembrie 2023 07:02

 

Ultima inspecție pe teren la DJ 503, cel mai important proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Judetean Arges pe fonduri europene în acest mandat și cel mai mare în Regiunea Sud-Muntenia!

Ion Mînzînă: ”Am fost împreună cu administratorul județului, Cristian Puiu, pe mai multe tronsoane. Ne-a interesat în mod special podul de la Mozăceni, ultima parte din proiect care trebuie realizată. Și acesta este aproape finalizat.

 

 

Credit de 60 de milioane de euro pentru dezvoltarea în Argeș a celui mare parc fotovoltaic Europa de Sud-Est

Marţi, 19 Decembrie 2023 06:44

 

Raiffeisen Bank România şi Raiffeisen Bank International au acordat un credit în valoare de 60 de milioane de euro pentru dezvoltarea celui mare parc fotovoltaic din România şi Europa de Sud-Est, pus în funcţiune în 2023, la Răteşti, în judeţul Argeş, deţinut în proporţii egale de companiile israeliene Econergy şi Nofar Energy.

Parcul fotovoltaic este dezvoltat pe o suprafaţă de 170 ha şi are capacitate instalată de 155 MW, fiind realizat cu o investiţie totală de 102 milioane de euro.

 

DTO Rally Team închiriază mașini de curse

Luni, 18 Decembrie 2023 14:30

 

DTO Rally Team închiriază mai multe mașini de curse pentru sezonul competițional 2024 (ERC, CNR, CNVC): 2 x Citroen C3 Rally2 – 2023 EVO full spec; 1 x Peugeot 208 R2; 1 x Renault Clio Rally5. Pachet complet “arrive and drive”. Toate mașinile sunt disponibile în configurație asfalt și macadam.

Pentru detalii: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza - 0722636856

 

 

Ministrul Simona Bucura-Oprescu spune cum se calculează punctul de pensie

Luni, 18 Decembrie 2023 14:13

 

Anul 2024 aduce schimbări importante pentru pensionari. Pensii mai mari, dar şi o lege a pensiilor mult mai echitabilă. Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a detaliat cum anume poate o persoană să îşi calculeze punctul de pensie, precum şi pensia pe care o va primi.

“Poți să-ți calculezi singur câte puncte de pensie obții după fiecare lună de muncă. Este destul de simplu!

În noua lege a pensiilor (Legea nr. 360/2023, art. 85, alin. (7))

 

BUGET 2024. Educaţia, în topul finanţărilor, Sănătatea – la coada listei

Luni, 18 Decembrie 2023 13:04

 

 

Coaliţia de guvernare a decis cum va împărţi banii în 2024. Educaţia primeşte suma de 61.621.62 mii lei, cu o creştere de peste 50 de procente. Ne bucurăm că în sfârşit, şcoala nu mai este ignorată. Totodată ne surprinde faptul că Sănătatea va fi finanţată cu minus, anul viitor. Justiţia, Economia şi Energia sunt, de asemenea, prost bugetate în anul 2024.

Potrivit proiectului de buget publicat de Ministerul de Finanțe şi citat de Hotnews.ro, banii vor fi direcţionaţi după cum urmează:

 

 

20 ani de la înființarea Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș

Luni, 18 Decembrie 2023 12:47

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș a aniversat 20 ani de la înființare. O parte dintre cele mai importante personalități ale județului au luat parte la o gală memorabilă. Evenimentul desfășurat în data de 14 decembrie a fost unul care a celebrat eforturile constante ale mediului de business de a genera locuri de muncă.

„Felicit Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș pentru participarea activă în proiectele comunitare în cei 20 de ani de existență! De succesul afacerilor și investițiilor din domeniul privat depinde, în mare măsură, atractivitatea unui pol urban.

Casieria SEdC Mioveni – închisă pentru lucrări de mentenanță

Luni, 18 Decembrie 2023 12:43

Marți, 19 decembrie, casieria Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL din strada Carol Davila, nr. 4, oraș Mioveni va fi închisă după ora 14.00, pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță la sistemele informatice. Programul de lucru va fi de la ora 7.00 la 14.00.

Vă reamintim că plata facturii apă canal se poate face și prin intermediul aplicațiilor PayPoint, Un-Doi și Pago. Celelalte modalități de plată a facturii apă-canal pot fi găsite aici: https://www.sedcmioveni.ro/index.php/modalitati-de-plata.


 

Pagina 6 din 77

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea