Un polițist din Câmpulung, judecat că și-a bătut soția

 

Un agent din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung a fost trimis în judecată pentru violență în familie de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpulung.

Polițistul M.C.I. este acuzat că și-a bătut soția cu pumnii și cu picioarele. „A agresat-o fizic pe soția sa..., lovind-o cu pumnii, picioarele și cu o țeavă a unui aspirator, fiind cauzate leziuni traumatice care au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, arată procurorii.

Fapta ar fi avut loc în seara zilei de 30 august 2023 în apartamentul familiei, situat în Câmpulung. În urma agresiunii, femeia a fugit din locuință până la o stație GPL din apropiere, unde a reușit să sune la poliție susținând că a fost agresată de soțul ei. Conform camerelor de supraveghere din incinta stației se poate observa cum femeia, care era desculță și în stare de panică, cere ajutorul angajatului.

 

Organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au găsit-o pe victimă în stare de panică și cu tricoul rupt, la stația GPL. S-au prezentat la fața locului patru agenți de poliție împreună și cu un elev al școlii de poliție.

Victima a fost condusă la sediul poliției unde a relatat că a fost lovită cu pumnii și picioarele de soțul ei, care este agent în cadrul aceleiași secții de poliție. Ulterior, femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Câmpulung pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cu ocazia examinării fizice, victima a continuat să susțină că a fost lovită de soțul ei.

Polițistul acuzat de agresiune nu și-a recunoscut faptele, având o cu totul altă variantă a celor întâmplate. Ulterior și soția sa și-a schimbat declarația, susținând că s-a lovit singură în timp ce a fugit de acasă. Legat de faptul că le-a spus organelor de poliție că a fost agresată de soț, aceasta și-a motivat fapta susținând că „a încercat să îl umilească”. Declarațiile celor doi soți au fost contrazise de probele din dosar, din care rezultă cu certitudine că femeia a fost agresată.

Drept pentru care procurorii l-au trimis în judecată pe polițist pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. În dosar vor fi audiați ca martori și cei patru colegi polițiști ai inculpatului.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea