Coteț bate câmpii în campania electorală: „Am închis toate societățile, nu a mai rămas una!...”

 

Domnul Coteț stă bine la campania electorală dusă în mediul online, unde a băgat destul de mulți bani. Și unde bate mulți câmpi, considerând că mulți piteșteni sunt tâmpi! Încearcă, în primul rând, să scoată vinovată administrația locală pentru faptul că s-au închis fostele mari societăți din oraș. Nu spune și faptul că acestea au fost privatizate și că reprezentanții Primăriei nu au avut nici un cuvânt de spus cu privire la închiderea lor.

Așa s-a întâmplat în toată țara, indiferent că la guvernare au fost pesediști, liberali, țărăniști sau reprezentanți ai altor partide politice. Mihai Coteț: ”Gândiți-vă că noi am închis toate societățile de tradiție din Pitești. Toate, nu a mai rămas una...”.

Păi ca să știe piteștenii, hai să dăm câteva exemple: Arpechim s-a transformat în Petrom, care a fost preluat de Oltchim, care a fost preluat de OMV. Spune-le tu, domn Coteț, să redeschidă, că îi rogi frumos tare. Alprom-ul s-a privatizat, apoi s-a închis, fiind disputat de Gheorghe Văsâi și defunctul Chelu. La fel, domnul, dacă îi rogi tu frumos, cine știe... Rolast e morman de fiare de 15 ani, firma care a preluat fostul colos a preferat să vândă terenurile. Fabrica de bere a închis în 2001, din lipsă de profit. Din Argeșeana, din o mică parte a ei s-a născut Lisa Draxlmaier. Din Dacia s-a născut o Dacia mai mare, Subansamble Auto s-a dezvoltat. Ce legătură are Primăria bre?!... Crezi că oamenii sunt proști să te creadă?...

O altă minciunică pe care încearcă dom Coteț să o implanteze în gândurile oamenilor este aceea că actualul primar, dar și foștii primari PSD ”nu au nici o treabă cu Piteștiul”. Adică, dacă nu te-ai născut în Pitești nu ai nici o treabă aici. Poți locui aici, poți lucra aici, familia ta poate trăi aici, însă tu nu ai nici o treabă... Mihai Coteț: ”De 34 de ani suntem consuși de unii care nu au nici o treabă cu Piteștiul...”

Păi care sunt ăia domn Coteț? Vrei să spui de unii liberali? Că cei de la guvernare au avut treabă, și în trecut, nu mai vorbim de prezent. Ce dracu domne, crezi că dacă dai bani pe reclama aia ești și crezut?...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea